Sunday, January 20, 2013

twitter! gonna miss you!

tetiba kan? tetiba je kan? tetiba sssangaaaaattt~
tetiba je ada update taw~
setelah almost FOUR months, tetiba je ada update pasal life is curel. eh hah kaooo, tgk, dah salah taip. hahahaha...life is cruel lah! curel pulokkkk~ Maklumlah,dah lama tak menaip kat blog ni haa, tu yg tsasul-masul tu. huhuhu..

anyway, kenapa ye,lama tak update?
sbb...gini cternye...

..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................
..............................................................

Haaaaaaaaaaaa~ kesimpulannya, memang iols tak boleyh nak cter kat yuolls~ hahahahha
terlalu private hokayhh~

pendek cter, dulu ada twitter,maka updatelah smer and melalut dan merepek dan blablabla kat twitter.
skang? skang dah xde twitter dah. delete dah.

rimas,takut,penat,malas,bahaya,buang masa,habis bateri, haaaaa macam-macam sebab pendeletean twitter iols. *ha,nmpak tak betapa collaborateablenya bahasa yg iols pakai? pen-delete-an. dan collaborate-able. huhuhu*

Dah...rasanya dah hampir sbulan delete kot.. tak ingat dah. maybe almost a month lah gitu2.
disebabkan nature iols ni yg suka menaip dan membebel dan merapu, maka memanglah kena pegi balik kat saluran bebelan; si blog ni haaa~
so, dah say babai kat twitter, now say hello again kat blog lah,giteww~
ok.sorry mood macam ala-ala jemah sket utk post ni.
biasalah, manusia, ada pelbagai ragam, perangai, angin, dan perasaan.
kalau statik dan no ups and downs setiap hari, itu r.o.b.o.t. namanya.

sekian, 
Wassalam.


*iklan: Liv won against Norwich!!! 5-0 weyhhh!! YNWA*

2 comments:

  1. sya merepek je tau, haha

    ReplyDelete
  2. ohmakgad!! harith ada lagi rupanya!! hahahahahahah~
    XXDDDD

    ReplyDelete